Flexibel

metman/v werkt op verschillende manieren samen met haar opdrachtgevers. Wij geloven niet in een standaardaanpak, maar bouwen een specifiek plan op uw behoeften en de uitdaging die er ligt.

Wij werken het liefst direct voor en met organisaties. Van binnen uit, met de beslissers aan tafel en met de geur van de koffieautomaat in de neusgaten . Dit kan zowel op interim- als projectbasis. Aan u de keus.

Heeft uw marketing of communicatieafdeling een- tijdelijk – tekort aan strategische denkkracht. Zoekt u een specialist die u helpt bij het aanscherpen van uw werkgeversmarktstrategie? Wilt u een sparringpartner rond de te volgen merkstrategie nu u gaat fuseren? Wilt u meer halen uit online tools en sociale media? Heeft u de indruk dat HR, marketing en communicatie te veel opereren vanuit separate eilandjes? Zomaar een paar voorbeelden waar wij u een stap verder kunnen helpen.

Wij werken daarnaast regelmatig samen met bureaus. Tijdelijk strategische denkkracht nodig? Aanvullende expertise inzetten op het gebied van branding of arbeidsmarktcommunicatie? Pitchen zonder bestaande klanten te verwaarlozen? Informeer naar onze beschikbaarheid.

Zie hier onze algemene voorwaarden.