m/v achter metman/v

Metman/v is opgericht door drs. Linda Metman. Zij werkte zo’n 15 jaar als merkstrateeg bij gerenommeerde reclame- en adviesbureaus als JWT, DDB, Y&R Not Just Film en Conclusion. De laatste jaren in managementfuncties. Linda heeft jarenlang ervaring in het adviseren van organisaties op het gebied van (employer) branding, marketing en communicatie. Zij adviseerde klanten als Orange, Randstad, TNT, C1000 en de vtsPolitie Nederland.

Linda is organisatiepsycholoog. Zij weet de noodzakelijke constructieve en veilige dynamiek te creëren om tot verandering te komen. Ze stelt heldere kaders en helpt opdrachtgevers bij het maken van keuzes en het doorleven van de gevolgen. Daarnaast weet zij strategische keuzes op heldere en inspirerende wijze voor opdrachtgevers te concretiseren. In de vorm van een merkverhaal, een marketing- of communicatieplan, merkboeken of workshops binnen uw organisatie.

Linda beschikt over een uitgebreid netwerk van aanvullende topprofessionals. Van ervaren creatief conceptdenkers, tekstschrijvers en vormgevers tot veranderkundigen en HR adviseurs. Metman/v zet hiermee dedicated teams op om precies aan te sluiten bij het vraagstuk dat er ligt. Voordeel: wel de kwaliteit, niet de overhead.

Wilt u meer weten over ons of mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met Linda Metman.
info@www.metmanv.nl
linda@www.metmanv.nl